Moretti veiligheidsgordel rolstoel

Van € 15,12 voor € 13,31

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze rolstoelgordel dient u vast te maken aan de rolstoel.
De rolstoelgordel heeft aan de twee uiteinden een ring zodat deze aan de rolstoel bevestigd kan worden.
In het midden zit een kliksysteem zodat de gordel gemakkelijk aangetrokken kan worden.

Bij Zorgthuiswinkel hebben we de perfecte oplossing om jouw veiligheid tijdens het gebruik van een rolstoel te garanderen. We hebben de Moretti veiligheidsgordel voor de rolstoel beschikbaar, en het beste is dat we deze ook nog eens gratis naar je opsturen!

Onze veiligheidsgordel voor de rolstoel is speciaal ontworpen om je extra stabiliteit en veiligheid te bieden tijdens het gebruik van de rolstoel. Het heeft een eenvoudige bevestiging en is geschikt voor de meeste rolstoelen. Het biedt comfort en ondersteuning, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het wegglijden of vallen tijdens het gebruik van de rolstoel.

We begrijpen dat het erg belangrijk is om veilig te zijn tijdens het gebruik van een rolstoel, daarom bieden we de Moretti veiligheidsgordel voor de rolstoel aan met een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg. Bij Zorgthuiswinkel hebben we altijd de zorg en veiligheid van onze klanten op de eerste plaats staan, daarom bieden we deze hoogwaardige veiligheidsgordel aan.

We willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, daarom bieden we gratis verzending aan voor de Moretti veiligheidsgordel voor de rolstoel. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor de verzending, en je kunt erop vertrouwen dat het product snel en veilig bij je wordt afgeleverd.

Aarzel niet en bestel nu jouw Moretti veiligheidsgordel voor de rolstoel bij Zorgthuiswinkel, en geniet van extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik van de rolstoel!


A: 
72÷130 cm

B: 3,5 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl