Moretti verrijdbare commodestoel – met voetsteunen

Van € 171,02 voor € 150,50

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Op zoek naar een verrijdbare commodestoel? Dan hebben we bij Zorgthuiswinkel precies wat je nodig hebt! Onze Moretti verrijdbare commodestoel is perfect voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van het toilet.

De stoel is gemaakt van gelakt staal en heeft 4 zwenkwielen, waarvan de achterste zijn voorzien van een parkeerrem. De zitting en rugleuning zijn stevig en anatomisch gevormd, en kunnen zonder gereedschap worden verwijderd. De blauwe PVC-bekleding is waterafstotend en de vulling is gemaakt van brandvertragende materialen die zijn getest volgens EN 1021-1 en EN 1021-2. De armleuningen zijn gemaakt van PU.

Onze commodestoel is voorzien van een afneembaar en wasbaar toilet en heeft een U-vormig gat vooraan in de zitting. De opklapbare, afneembare en in hoogte verstelbare voetsteunen, inclusief voetstopperband maken deze stoel ideaal voor mensen met een verminderde mobiliteit.

En het beste van alles is dat we deze commodestoel gratis bij je thuis bezorgen! Dus waar wacht je nog op? Bestel de Moretti verrijdbare commodestoel vandaag nog bij Zorgthuiswinkel en ervaar het gemak en comfort van deze geweldige stoel.

  • Commodestoel van gelakt staal
  • 4 zwenkwielen (achteraan met parkeerrem)
  • Zitting en rugleuning stijf, anatomisch en verwijderbaar zonder gereedschap.
  • Waterafstotende blauwe PVC bekleding en vulling gemaakt van brandvertragende materialen getest in overeenstemming met EN 1021-1 en EN 1021-2.
  • PU armleuningen.
  • Afneembaar en wasbaar toilet.
  • Zitting met U-vormig gat vooraan.
  • Opklapbare, afneembare en in hoogte verstelbare voetsteunen, voetstopperband.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl