Moretti vierpoot wandelstok rood aluminium

Van € 30,51 voor € 26,85

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Het doet ons genoegen om de Moretti vierpoot wandelstok aan te bieden, een betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel dat perfect is voor dagelijks gebruik. Deze stijlvolle wandelstok heeft een opvallend rood aluminium frame dat licht van gewicht is en tegelijkertijd sterk genoeg om ondersteuning te bieden bij het lopen.

Het instellen van de hoogte van de wandelstok is eenvoudig dankzij de verstelbare stappen van 2,5 cm, waardoor u de mogelijkheid heeft om de hoogte aan te passen op basis van uw specifieke behoeften. De minimale hoogte van de wandelstok is 74 cm en kan worden verhoogd tot 97 cm, waardoor deze geschikt is voor mensen van verschillende lengtes.

De wandelstok is voorzien van een bovenste gedeelte met een diameter van 22 mm en een onderste gedeelte met een diameter van 19 mm, wat bijdraagt aan de stabiliteit van het product. De maximale capaciteit van 110 kg zorgt voor een veilig gebruik, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw mobiliteit en comfort. Kortom, de Moretti vierpoot wandelstok is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle wandelstok van hoogwaardige kwaliteit.


Technische eigenschappen

  • Hoogte verstelbaar in stappen van 2,5 cm H:74 ÷ 97 cm
  • boven Ø 22 mm – onder Ø 19 mm
  • Maximaal capaciteit 110 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl