Moretti vlindervormige rompgordel rolstoel

Van € 40,51 voor € 35,65

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

We zijn blij om u te kunnen informeren dat we de Moretti vlindervormige rompgordel rolstoel aanbieden en deze wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Deze gordel is ontworpen om het naar voren glijden te voorkomen en de borstkas van patiënten in een rolstoel of comfortabele stoel veilig en comfortabel te omsluiten. De gordel is voorzien van gewatteerde stof die bijzonder aangenaam aanvoelt en het anatomische ontwerp vermijdt compressie op de borst.

De gordel is uitgerust met verstelbare strips met snelle bevestiging op een X-vormige steun en vergrendelingsclips, wat een snelle en correcte plaatsing van elke lichaamsbouw op alle modellen rolstoelen, comfortabele stoelen of hoge stoelen mogelijk maakt. Bovendien is de gordel voorzien van een clip-sluiting voor een snelle ontgrendeling in geval van nood.

De gordel is 30 cm breed (B) en heeft een totale hoogte van 42 cm (A). De hoogte van het midden van de gordel is 20 cm (C). De lengte van de verstelbare strips is ook aan te passen aan de individuele behoeften van de patiënt.

We zijn ervan overtuigd dat deze Moretti vlindervormige rompgordel een nuttig en veilig hulpmiddel zal zijn voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of comfortabele stoel. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling.

  • X-steun voor de juiste positionering van de patiënt
  • Clip-sluiting voor een snelle ontgrendeling
  • In lengte verstelbare strips
  • Breedte 30 cm (B)
  • Hoogte gehele gordel 42 cm (A)
  • Hoogte midden gordel 20 m (C)

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl