Moretti wandelstok aluminium zachte rubberen T handgreep – verstelbaar

Van € 25,51 voor € 22,45

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?
 Deze wandelstok is niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook verstelbaar in hoogte, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan gebruikers. De verstelbare hoogte varieert van 72 tot 95 cm en de bovenkant heeft een diameter van 22 mm, terwijl de onderkant een diameter van 19 mm heeft. Dit maakt de wandelstok stabiel en veilig in gebruik, met een maximaal gebruikersgewicht van 110 kg. 

De Moretti wandelstok is uitgevoerd in een elegante rode kleur en heeft een zachte rubberen T handgreep voor extra comfort tijdens het wandelen. Dit maakt de wandelstok niet alleen praktisch, maar ook ergonomisch verantwoord. 

Wij begrijpen dat het bezorgen van uw bestelling van groot belang is en daarom bieden wij bij Zorgthuiswinkel gratis verzending aan voor onze klanten. Hierdoor kunt u uw aankoop gemakkelijk en snel in ontvangst nemen zonder extra kosten te hoeven maken.

  • Verstelbare hoogte H:72 ÷ 95 cm
  • boven Ø 22 mm – onder Ø 19 mm
  • Maximaal gebruikersgewicht 110 kg
  • kleur rood

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl