Seniorentablet: makkelijke tablet

Seniorentablet: De makkelijke tablet voor ouderen

De SeniorenTAB helpt iedereen op weg in de digitale wereld. Stichting BOP heeft deze tablet op de markt gebracht voor ouderen en mensen met een leesbeperking. De SeniorenTAB is een zeer gebruiksvriendelijke tablet voor senioren en wordt met een speciaal ontwikkelde interface gebruiksklaar geleverd. Het mailen, het regelen van de bankzaken, het lezen van nieuws, informatie delen via de diverse zorgapps en een spelletje spelen is hiermee binnen handbereik.

Wil je graag meedoen in de hedendaagse digitale wereld? Ben je op zoek naar een tablet voor ouderen? Dan is de seniorenTAB precies wat je zoekt.

De SeniorenTAB is speciaal voor Onbeperkt leven pashouders verkrijgbaar voor €274,- (i.p.v. € 299,-).

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo Seniorentab

De SeniorenTAB is ontwikkeld door Stichting BOP (Betrokken Ondernemers Platform). Ons doel is om iedereen digiwijs te maken, en zeker ouderen en mensen met een lees-beperking te helpen om mee te blijven doen.

Sinds begin 2017 is de SeniorenTAB op de markt beschikbaar. Deze toetreding is niet zomaar begonnen. De SeniorenTAB is het resultaat van jaren ervaring met betrekking tot het geven van tablet en computertrainingen voor ouderen. Door het verzorgen van deze trainingen, met betrekking tot het gebruik van de tablet en computer is een schat aan ervaring opgedaan. Het directe contact met de senioren heeft ertoe geleid dat Stichting BOP een tablet voor ouderen en een mobiele telefoon voor ouderen speciaal heeft laten ontwikkelen. Hierbij is gelet op de eisen die de senioren stellen aan het gebruik ervan. Want, zo blijkt, hebben de ouderen nogal wat eisen met betrekking tot de functionaliteit. Een gewone tablet of mobiele telefoon sluit hier niet op aan.

Door het netwerk van Stichting BOP is het gemakkelijk om de service te kunnen bieden aan de senioren. De trainingen met betrekking tot de tablet voor ouderen en de mobiele telefoon voor ouderen sluiten hierop naadloos aan. De medewerkers van Stichting BOP zijn dan ook elke werkdag bezig om de gebruikers van de tablet voor senioren en de mobiele telefoon voor senioren te voorzien van de nodige hulp. Dit kan zijn door middel van nazorg met betrekking tot het gebruik van de SeniorenTAB of SeniorenMOB, een introductie cursus of een vervolgcursus. Het motto van Stichting BOP is dan ook: “Iedereen digiwijs”. Door middel van de ondersteuning die deze stichting biedt aan het gebruik van de tablet voor ouderen en de mobiele telefoon voor ouderen, vergroten de senioren hun zelfstandigheid.

Iedereen is tegenwoordig digitaal en zelfs de overheid communiceert steeds vaker online. Voor de groep ouderen met een achterstand op digitalisering is de SeniorenTAB en SeniorenMOB hierdoor een uitkomst. Niet alleen doordat zij hiermee digitaal kunnen meekomen, maar vooral doordat zij er niet alleen voor staan. De ondersteuning die vanuit de SeniorenTAB wordt geleverd helpt hen in hun dagelijkse bezigheden door middel van het bijdragen aan hun digitale vaardigheid.

€ 25,-
SeniorenTAB/Stichting BOP