Shop Story Magic paw – haarvanger voor de wasmachine – Groen

Van € 16,12 voor € 14,19

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Magic Paw is een innovatieve haarvanger voor de wasmachine, in de vorm van honden- en kattenpootafdrukken. Het vangt al het haar en de vezels van huisdieren op die van de kleding komen, waardoor de prestaties van uw wasmachine worden verbeterd.

De Magic Paw is een innovatieve haarvanger die is ontworpen om het onderhoud van uw wasmachine te vergemakkelijken. Het heeft de vorm van een honden- en kattenpootafdruk, waardoor het er schattig en grappig uitziet. Deze haarvanger is gemaakt van premium materialen waardoor hij lang mee gaat. Een gebruiksvriendelijke haarvanger: plaats hem gewoon in de trommel van je wasmachine voordat je een wasprogramma start. Het vangt effectief al het haar van huisdieren en losse vezels van kleding op, waardoor de prestaties van uw wasmachine drastisch worden verbeterd. De Magic Paw is een haarvanger die geschikt is voor alle soorten wasmachines, zowel voorlader als bovenlader. Magic Paw is gemakkelijk schoon te maken met stromend water, waardoor je het vele malen opnieuw kunt gebruiken. Door de Magic Paw te gebruiken, kunt u de problemen van verstoppingen en lekken voorkomen die worden veroorzaakt door haren van huisdieren en vezels die van kleding komen. Bespaar geld door de levensduur van je wasmachine te verlengen. Koop nu de Magic Paw haarvanger en bespaar op je water- en elektriciteitsrekening. Het is ook een ideaal cadeau voor alle eigenaren van gezelschapsdieren.

Kenmerken:

  • Per stuk verkocht
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: PU, synthetische gel
  • Afmetingen: 7 x 7 x 0,5 cm
  • Gewicht: 15 g

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl