Shop Story puimsteen voor het reinigen van de barbecue

Van € 15,51 voor € 13,65

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De Block Grill Cleaning Puimsteen is een revolutionair reinigingsgereedschap. Het verwijdert het meest hardnekkige vuil en vet van je grill of kookplaat. Perfect voor een eenvoudige en efficiënte reiniging van uw barbecue. Zelfs het meest aangekoekte residu kan het niet weerstaan.

Deze Puimsteen is een milieuvriendelijk, herbruikbaar en duurzaam product. Zeer eenvoudig te gebruiken, past zich aan alle oppervlakken aan om effectief te reinigen. Met de puimsteen kunt u uw kookgerei een facelift geven. Puimsteen wordt met name aanbevolen voor een volledige reiniging van grills, barbecues, ovenplaten, kookplaten, keukengerei, ijzeren oppervlakken, harde stenen of zelfs geëmailleerde oppervlakken. Met de puimsteen kunnen uw accessoires hun oorspronkelijke glanzende uiterlijk terugkrijgen. Deze volledig natuurlijke, niet-giftige en geurloze reiniger is onschadelijk voor uw gezondheid, die van uw kinderen of huisdieren. De schurende kant tast de huid niet aan, alleen het meest hardnekkige vuil en vet. Deze kleine steen is vooral geschikt voor kookplaten. Het beschermt uw grill tegen schadelijke bacteriën die worden achtergelaten door voedselresten. Gebruiksaanwijzing: Maak de reinigingssteen nat en wrijf zachtjes over het oppervlak.

Eigenschappen:

  • Afmetingen: 100 x 70 x 40 mm
  • Materiaal: Puimsteen
  • Samenstelling: 100% natuurlijk vulkanisch gesteente
  • Kleur: grijs

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl