Shop Story Set van 10 zelfklevende steunen

Van € 19,12 voor € 16,83

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De kleefband bestaat uit twee complementaire delen. Plak een eerste zijde op de muur, de tafel of het meubel waar u uw voorwerp wilt ophangen en plaats vervolgens de andere zijde op het voorwerp in kwestie. Vervolgens past u de twee delen eenvoudigweg op elkaar en uw voorwerp is gefixeerd! De steun kan tot 8 kg dragen!  De steunen zijn zeer discreet, bijna onzichtbaar, om uw decoratie niet te verstoren. Handig om uw voorwerpen, schilderijen, accessoires en decoraties op te hangen zonder sporen of gaten achter te laten op de muren. Bespaar ruimte en laat uw fantasie de vrije loop om uw interieur te diversifiëren en te decoreren naar uw smaak!

Gebruiksinstructies:
1: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, stofvrij en volledig droog is.
2: Trek de beschermfolie eraf en raak de kleefzijde niet aan met uw vingers.
3: Plaats en druk stevig aan om eventuele luchtbellen te verdrijven.
4: Wacht ten minste 10 uur totdat het kleefgedeelte goed vastzit voordat u uw voorwerpen ophangt. Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl