Shop Story Set van 2 anti-kalk magnetische ballen

Van € 20,51 voor € 18,05

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Anti-kalk magnetische ballen voorkomen de ophoping van kalk in uw wasmachine en vaatwasser zonder de samenstelling van het water te veranderen en zonder dat u chemicaliën of zout hoeft te gebruiken.

De magnetische anti-kalkballen helpen om met minder middelen betere resultaten te behalen bij het wassen van de was en de vaat, wat resulteert in een efficiëntere en milieuvriendelijkere reiniging. De magneten in deze antikalkballen werken in op de calcium- en bicarbonaationen in het water die verantwoordelijk zijn voor de kalkafzetting, en voorkomen dat kalk zich vastzet in leidingen of in machines. Plaats ze gewoon in de trommel van de wasmachine of in de bovenste korf van de vaatwasser. Ze stellen u in staat de hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter tot 50% te verminderen. Economisch en ecologisch, deze wasballen combineren mechanische effecten en die van het magnetisch veld voor een ongeëvenaarde antikalk- en antikalkwerking. Onder de werking van de magneet kan de kalkaanslag niet kristalliseren en bezinken, maar vloeit deze met het water mee. Het wasgoed wordt schoner en zachter. De ballen zijn herbruikbaar, slijten niet en gaan niet achteruit bij gebruik. Profiteer van kortere wasprogramma’s op lagere temperaturen. Bespaar energie, wasmiddel, wasverzachter…. Verleng de levensduur van elektrische apparaten dankzij magnetische balletjes. Sterk aanbevolen voor de gevoelige huid en mensen met huidproblemen. Gebruiksaanwijzing Voor de wasmachine: Plaats het anti-kalk balletje in de wasmachine en laat het zitten tijdens het wassen. Voor de vaatwasser: Plaats de anti-kalkbal in de bovenste korf van uw vaatwasser. Zorg ervoor dat de openingen van de antikalkbal goed zijn uitgelijnd met de as van de straal van het buitenste mondstuk van de bovenste schroef. De werking van de antikalkbal is een magneet, de kalkdeeltjes die in het water verschijnen kristalliseren onder invloed van de magnetische kracht tot een andere structuur, deze deeltjes kunnen niet meer opnieuw worden afgezet. Bespaar tot 50% was- of spoelmiddel. Vermindert kalkaanslag op toestellen. Voorkomt hoge reparatie- en onderhoudskosten. Voorzorgsmaatregelen De anti-kalk bal is een magneet. Bewaar hem niet in de buurt van elektronische media zoals diskettes of in de buurt van videorecorders, televisies of computers. Het wordt aanbevolen om de magnetische bollen na gebruik met een doek te drogen.

Kenmerken:

  • x2 anti-kalk ballen
  • Materiaal: TPR, Magneet
  • Kleur: Geel
  • Type: Herbruikbaar Milieubewust
  • Functie: Kalkbescherming

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl