Shop Story verstelbare laptopstandaard

Van € 42,51 voor € 37,41

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Richt je laptop zoals jij dat wilt met deze 100% verstelbare laptopstandaard, verstelbaar in hoogte en helling. Deze laptopstandaard is super praktisch om ruimte te besparen op een bureau met kleinere proporties. Geen slechte houdingen meer op de bank met de oververhitte computer op je benen.

Het is vaak moeilijk om ergonomie en een laptop te combineren. Een slechte houding hebben bij het werken aan dit type apparaat komt dan ook veel voor. Nekpijn, vermoeide ogen, gevoelloze polsen komen regelmatig op tafel. Deze laptopstandaard is de oplossing voor deze problemen om u maximaal comfort te bieden bij het gebruik van uw laptop. Omnible wordt geleverd in de vorm van een tafel met twee verstelbare poten waarop u uw laptop veilig kunt plaatsen en naar eigen inzicht kunt oriënteren. Er zijn verschillende posities mogelijk afhankelijk van of je op een stoel of op je bank zit, op de grond, in bed ligt, staat, op een vlakke ondergrond of niet, stabiel of niet. Uiterst veelzijdig, vanwege het opvouwbare en verstelbare ontwerp, wordt het vaak een bijzettafel genoemd en kan het gemakkelijk worden afgeleid van het primaire gebruik. Sommigen zullen het bijvoorbeeld gebruiken om te ontbijten op bed! Meer in detail, Omnible heeft een onafhankelijke lade voor de muis of je koffiekopje, twee 3-punts gelede poten met voor elk een rotatie van 360º. De mechanismen zijn in graden gegradueerd om de montage te vergemakkelijken. Omnible past zich aan de hoogte en helling van het blad aan, met meerdere mogelijke combinaties om aan te passen aan de behoeften van het moment. De basis is gemaakt van aluminium met perforaties om ventilatie te bevorderen en de warmte die door de computer wordt uitgestraald te verminderen.

Kenmerken:

  • X1 laptopstandaard
  • Maximaal ondersteund gewicht: 15 kg
  • Inbegrepen: muissteunlade 2 scharnierende voetjes
  • Ventilatiegaten
  • In hoogte verstelbaar en instelbare hoek 360° rotatie
  • Materiaal: aluminium
  • Kleur: grijs en zwart
  • Type: opvouwbaar – multiposition – multifunctioneel
  • Geschatte afmetingen . : 49 x 53 x 26 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl