St. Helens Home & Garden – afsluitbare wandbrievenbus met kranthouder – zwart

Van € 50,47 voor € 44,41

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hey daar!

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele brievenbus voor aan de muur? Dan heb ik goed nieuws voor je! De afsluitbare brievenbus die we aanbieden heeft een grote capaciteit en een modern ontwerp. Hij is perfect voor het ontvangen van grote en kleine brieven, tijdschriften, kranten en catalogi. De gleuf aan de basis maakt het gemakkelijk om je kranten in de brievenbus te stoppen.

Deze prachtige brievenbus heeft een sluitmechanisme dat sterk en veilig is voor extra veiligheid. De opening aan de bovenkant zorgt ervoor dat de post gemakkelijk in de brievenbus valt en de klep aan de bovenzijde houdt je post droog. Je kunt de post ophalen wanneer het jou uitkomt met de meegeleverde sleutels. Deze brievenbus is ontworpen voor wandmontage en wordt geleverd met vier voorgeboorde gaten in de achterkant, evenals schroeven en pluggen om de installatie snel en eenvoudig te maken.

De brievenbus is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. De brievenbus heeft ook een extra houder voor krantenpapier. En het beste nieuws is dat we hem gratis bij je thuis bezorgen! De afmetingen van de brievenbus zijn 33,5 x 30,5 x 9,6 cm en het gewicht is 1,6 kg. Laat ons weten als je nog vragen hebt!

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl