St. Helens Home & Garden – afsluitbare wandbrievenbus – zwart

Van € 40,47 voor € 35,61

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Hey! Op zoek naar een nieuwe brievenbus? Check dan deze afsluitbare brievenbus voor wandmontage uit! Deze moderne stijlvolle brievenbus is perfect voor alle soorten post: grote of kleine brieven, tijdschriften en zelfs kranten kunnen in de gleuf aan de onderkant worden geplaatst. De post valt door de opening aan de bovenkant van de brievenbus en kan op elk gewenst moment worden opgehaald met behulp van de meegeleverde sleutels. En het beste van alles? Er is een klep bij de bovenste opening om uw post droog te houden!

Deze brievenbus is ontworpen voor wandmontage en heeft 4 voorgeboorde gaten in de achterkant, dus het installeren is super eenvoudig en snel. En het is gemaakt van hoogwaardig, gepoedercoat, gegalvaniseerd staal waardoor de brievenbus bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. Het beste van alles is dat Zorgthuiswinkel deze brievenbus gratis naar je opstuurt!

De brievenbus is ontworpen voor gemakkelijke installatie en gebruik en heeft een sterk en veilig sluitmechanisme om je post te beschermen. Het moderne, minimalistische ontwerp is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en heeft een extra houder voor krantenpapier. Het heeft ook een gemakkelijke kijkvenstersleuf zodat je kunt zien of er nieuwe post is.

Deze brievenbus heeft een productafmeting van 320x217x85 mm en een netto gewicht van 1,2 kg. Het komt in de kleur zwart.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl