St. Helens Home and Garden – deurstoppers zwart 5 stuks

Van € 13,08 voor € 11,51

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Bij Zorgthuiswinkel hebben we nu iets handigs voor je! Onze antislip kunststof deurstoppers zijn perfect om je binnenmuren te beschermen tegen schade veroorzaakt door deuren die te ver of te snel worden geopend. En het beste is, we verzenden het gratis!

Maar dat is niet alles! Deze deurstoppers zijn ook handig om deuren open te houden, wat vooral handig is op warme dagen als je een briesje door je huis wilt laten waaien. En niet te vergeten, ze voorkomen dat peuters en kleine kinderen met hun vingers klem komen te zitten.

De zachte plastic deurstoppers zijn geschikt voor gebruik op betegelde, houten, cement- of vloerbedekking, en ze zijn super eenvoudig in gebruik. Plaats de deur gewoon zoals je wilt en schuif de deurstopper eronder. Ze worden geleverd als een pakket van 5, dus je hebt genoeg voor elke deur in huis!

Maak je geen zorgen over het beschadigen van je vloer, want onze deurstoppers zijn veilig en betrouwbaar. Kortom, ze zijn een absolute must-have voor iedereen die zijn huis veilig en netjes wil houden. Bestel nu en profiteer van onze gratis verzending!

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl