St. Helens Home and Garden – opbergtas voor tuinkussen

Van € 30,51 voor € 26,85

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Heb je een plek om je tuinkussens te bewaren tijdens de wintermaanden en het slechte weer? Maak je geen zorgen, St Helens Home and Garden heeft een opbergtas die ervoor zorgt dat je kussens er jarenlang als nieuw uitzien. De tas is gemaakt van hoogwaardig 600D polyester en is zeer duurzaam.

De ingestikte handgrepen van de tas maken het gemakkelijk om hem te dragen, zelfs als hij vol is, en de ritssluiting zorgt voor een volledige sluiting om maximale bescherming van je kussens te garanderen. Het beste van alles is dat deze opbergtas ook kan worden gebruikt om een groot aantal van je kostbare huishoudelijke artikelen te beschermen en op te bergen.

Bij Zorgthuiswinkel verzenden we deze opbergtas gratis, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra verzendkosten. Bestel nu en maak je geen zorgen meer over het beschermen van je tuinkussens!

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl