St Helens Home and Garden – plastic plantenpot – 10,5x9cm – blauw

Van € 11,12 voor € 9,79

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Op zoek naar een manier om je tuin, terras, balkon of huis wat meer pit te geven? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Deze fantastische blauwe plantenpot van St Helens Home and Garden is precies wat je nodig hebt.

Deze levendige gekleurde pot is perfect voor planten, kruiden, stekken, cactussen en zelfs kunstplanten. Hij is gemaakt van hoogwaardig plastic en heeft drainagegaten in de bodem voor een goede waterafvoer en ventilatie van de grond. Daarnaast wordt de pot geleverd met een bijpassende schotel om het water op te vangen en overtollige grond op te vangen.

Bovendien is deze geweldige plantenpot verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Dus als blauw niet helemaal jouw kleur is, kun je altijd nog kiezen voor roze, groen, paars of geel! En als kers op de taart biedt Zorgthuiswinkel deze plantenpot gratis aan. Je kunt hem eenvoudig bestellen en hij wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd zonder extra kosten. Klinkt dat niet geweldig? Aarzel niet langer en fleur je omgeving op met deze prachtige plantenpot!

  • Plantpot – 10,5x9cm
  • Fleur uw tuin, terras, balkon of huis op
  • Drainagegaten in de bodem van de pot
  • Geleverd met een bijpassende schotel
  • Verkrijgbaar in 5 levendige kleuren

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl