St Helens Home and Garden – plastic plantenpot – 10,5x9cm – wit

Van € 11,12 voor € 9,79

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Op zoek naar mooie plantenpotten om je tuin, terras, balkon of huis op te fleuren? Dan zijn deze plantenpotten van St Helens Home Garden zeker iets voor jou! Met hun levendige kleuren zullen ze je omgeving opvrolijken en elke plant erin zal er geweldig uitzien.

Het beste van deze plantenpotten is dat ze geschikt zijn voor allerlei soorten planten, kruiden, stekken, cactussen, en zelfs kunstplanten! De bodem van elke pot heeft drainagegaten om ervoor te zorgen dat de grond goed gedraineerd en geventileerd blijft. Bovendien wordt elke pot geleverd met een bijpassende schotel om het water op te vangen als het wegloopt en overtollige grond.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze plantenpotten ook nog eens verkrijgbaar in vijf levendige kleuren! Zo kun je de kleur kiezen die het beste bij jouw persoonlijke stijl past.

En het beste nieuws van alles? Zorgthuiswinkel biedt gratis verzending aan op deze plantenpotten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten. Bestel ze vandaag nog en geef je planten een prachtige thuisbasis!

  • Plantpot – 10,5x9cm
  • Fleur uw tuin, terras, balkon of huis op
  • Drainagegaten in de bodem van de pot
  • Geleverd met een bijpassende schotel
  • Verkrijgbaar in 5 levendige kleuren

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl