Swiss-Trac aankoppelunit

De Swiss-Trac is een aankoppelunit voor de handbewogen rolstoel. De Swiss-Trac kan door middel van beugels aan vrijwel elke rolstoel worden gekoppeld. De Swiss-Trac is simpel te bedienen en onderhoudsvrij. Dit zeer krachtige apparaat is uitermate geschikt in de stad voor de dagelijkse mobiliteit. Daarnaast geeft de Swiss-Trac je de mogelijkheid met de rolstoel op plekken komen waar je misschien niet meer van hebt durven dromen zoals op onverharde wegen of grasland. Ook voor bergachtig gebied is de Swiss-Trac zeer geschikt. Voor de Swiss-Trac zijn ook een boodschappenmand of kinderzitje verkrijgbaar.
De Swiss-Trac is makkelijk mee te nemen met de auto ( mbv bijgeleverde oprijgoten) en mag gratis in het vliegtuig mee.
De Swiss-Trac is ook te huur.
De Swiss-Trac is te verkrijgen in een 6km/h en 10km/h versie.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

RD Mobility logo

Over RD Mobility

Mijn naam is Roger Daal en ik ben sinds 1993 rolstoelgebruiker. Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel.

Wij hebben er voor gezorgd dat er een mooi assortiment aan topkwaliteit producten voorhanden is. Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren .

RD Mobility is leverancier van maatwerk ADL- en sportrolstoelen van het merk Oracing. Ook zijn we leverancier van de Swiss-Trac, Street Jet, Freewheel en Carbolife hoepels.

5%
RD Mobility