Tot 15% korting op de huurprijs van een aangepaste camper van Coolcampers

Tot 15% korting op de huurprijs van een aangepaste camper van Coolcampers

Speciaal aanbod voor pashouders van Onbeperkt leven: tot 15% korting op de huurprijs van de aangepaste camper van Coolcampers!

Uniek in Nederland: deze XXL-camper is voorzien van automatische versnellingsbak en gaspedaal links!  Uiteraard is gas geven met het rechterpedaal ook nog mogelijk. De camper is aangepast door B&S en biedt mensen die geen of nagenoeg geen bewegingsmogelijkheid hebben in hun rechtervoet/been de mogelijkheid om met de linkervoet het gaspedaal te bedienen en met deze camper te genieten van een heerlijke vakantie.

De volgende korting is van toepassing:

5% korting bij minimale huur van 7 dagen, 10% korting bij minimale huur van 14 dagen, 15% korting bij minimale huur van 21 dagen. 

Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding. Geef bij uw reservering aan dat u gebruik wilt maken van de Onbeperkt leven-korting door uw Onbeperkt leven pasnummer te vermelden.

Beschrijving

logo-coolcampers

Wij zijn Frans en Dagmar Buijs en runnen met veel enthousiasme vanaf januari 2012 samen Coolcampers. Coolcampers is ontstaan vanuit een passie voor kamperen mét een camper. Onze passie begon 15 jaar geleden met aan aankoop van een oude Mercedes Hanomag (uit 1973!). Nog altijd trekken wij er graag op uit met ons gezin.

Coolcampers is een camper-verhuurbedrijf met 10 verschillende soorten campers. Wij willen onze camperpassie graag delen door onze kennis en ervaring door te geven aan onze huurders.

Onze unieke (bus)campers zijn betrouwbaar, betaalbaar, compleet ingericht, compact en daardoor COOL. Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten van ons camper-verhuurbedrijf, om het jou als klant aan niets te laten ontbreken. Kamperen in de bergen, naast een riviertje of midden in een stadscentrum. Deze enorme vrijheid van reizen is genieten en avontuurlijk tegelijk. Je hebt alle spullen bij je, dus een spontane picknick op een idyllisch plekje is zo geregeld. Het is óók heerlijk dat je kunt koken in de camper en dat je ’s avonds lekker warm en droog kunt slapen. Kortom: We willen je graag uitnodigen om deze vorm van vrijheid zelf te ervaren, zodat je wellicht, net als wij door het camper virus wordt aangestoken.

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Kortingspercentage

Van 15% tot 25% korting

Andere suggesties…