Uitgebreid verzorgingspakket

Exclusief voor Onbeperkt leven Pashouders: Uitgebreid verzorgingspakket bij verblijf bij Puur de Peel!

Een luxe vakantie in aangepaste, drempelvrije woningen met uitzicht op het prachtige natuurgebied van de  Brabantse Peel.

Aan de rand van natuurgebied “de Groote Peel”, in een oase van rust, kun je bij Puur de Peel genieten van een geweldige vakantie in een van de comfortabele drempelvrije appartementen. De vakantieverblijven zijn aangepast voor rolstoel gebruikers.

Voor Onbeperkt leven pashouders en gezinsleden (in totaal maximaal 4 personen) zijn de bedden opgemaakt als je aankomt (€ 7,50 pp), er ligt een handdoek pakket klaar (€ 5,–pp) en theedoeken (€ 4,50 per set). Ook ligt er, naar gelang het seizoen, iets lekkers voor je in de koelkast: aardbeien, kersen, pruimen of lekkere verse eitjes.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_Puur_de_Peel

Welkom bij Puur de Peel.

De groepsaccommodatie die voorheen Bij d’n Berk heette. Vanaf januari 2017 heten Ans en Eline, gastvrouwen van Puur de Peel, u van harte welkom.

Genieten in het hart van De Peel met familie, vrienden en bekenden. Puur de Peel is een vakantieaccommodatie voor jong en oud, stellen, gezinnen en grote gezelschappen. Wij bieden zes vakantiehuizen welke compleet zijn aangepast voor mensen met een beperking en/of moeilijk ter been zijn.

Voor extra ontspanning is er een verwarmd binnenzwembad (met tillift) en een snoezelruimte (met verwarmd waterbed en ballenbak). Zodra het zonnetje zich even laat zien kan er geschommeld en geklauterd worden in onze speeltuin of kan er een ritje gemaakt worden op de skelters.

Naast de vakantiewoningen bieden wij een gezellige ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen, familiedagen of een feest.

Kortom, kom het beleven!

gratis
Puur de Peel