Uitgekookt.nl gezonde en lekkere maaltijden aan huis

Met de maaltijden van Uitgekookt.nl ben je verzekerd van smaakvolle, gezonde, verse en gevarieerde maaltijden. Door het aanbod van ruim 20 verschillende maaltijden is er altijd voldoende keuze en hoef je niet steeds uit dezelfde maaltijden te kiezen. Er zit altijd iets voor jou bij.

De maaltijden van Uitgekookt.nl worden dagvers bereid en gratis gekoeld aan huis geleverd. Afhankelijk van jouw postcodegebied zijn er twee verschillende bezorgmomenten in de week. De maaltijden worden zonder conserveringsmiddelen en zoutarm bereid. Na levering zijn de maaltijden 5 dagen houdbaar in de koelkast.

De bezorgers van Uitgekookt.nl bezorgen alleen maaltijden en kunnen je helpen met je volgende bestelling.

Als pashouder van Onbeperkt leven kun je telefonisch (085 040 6065) of per e-mail ([email protected]) contact opnemen met Uitgekookt om de korting te activeren. Geef daarvoor je persoonlijke pascode door aan Uitgekookt. De korting wordt automatisch verwerkt. Er zijn geen verplichtingen (géén abonnement) en je bent vrij om zo vaak te bestellen als je wilt.

Bestel nu een proefpakket van vier maaltijden voor maar € 14,25 (inclusief 5% korting) en maak vrijblijvend kennis met de maaltijden van Uitgekookt.nl

De voordelen van Uitgekookt.nl

  • Elke dag verzekerd van een gezonde maaltijd
  • Standaard 200 gram groente per maaltijd
  • Ruim en wisselend aanbod
  • Gratis aan huis bezorgd
  • In vier minuten klaar om te eten.

Eet smakelijk!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Uitgekookt-logoaanhuis-Onbeperkt-leven

Recept voor succes
Uitgekookt begon in 2006 met de bouw van een open keuken naast de fruit- en groentespeciaalzaak die Johan van Marle van zijn ouders had overgenomen. De Van Marles zitten al sinds 1830 in het groente en fruit, maar het idee van Johan bleek een snelkookpan voor de groei van zijn bedrijf. Voor de catering van verse gerechten werd een chef-kok aangenomen. De basisprincipes? Geen pakjes of zakjes, maar koken met plezier met verse ingrediënten, veelal geteeld op het omringende land. Het recept voor een succesvolle onderneming was geboren.

 

5%
Uitgekookt