Uniek elektrisch sta-op toilet

Maak kennis met dit unieke elektrische sta-op toilet. Marktleider in Scandinavië, verovert nu Nederland!

Dit elektrische sta-op toilet vergemakkelijkt het opstaan. Het Bano sta-op toilet is speciaal ontwikkeld voor mensen met een fysieke beperking. Veel mensen die gebruik maken van het sta-op toilet voelen weer wat het is om alleen naar het toilet te gaan, zonder dat er een helpende, verzorgende of verpleegkundige meekijkt en meehelpt. Zo krijgen deze mensen weer een deel van hun privacy terug en groeit het zelfvertrouwen!

– Belastbaar tot 500 KG: het ergonomische ontwerp biedt veiligheid en comfort.
– Met knophandgreep: gemakkelijk om jezelf aan op te trekken. Zorgt voor meer zelfvertrouwen.
– Eenvoudig te bedienen: Bijna iedereen kan dit toilet zelf bedienen naar een ideale zithoogte.

Exclusief voor Onbeperkt leven pashouders: 21% korting!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Het badkamerconcept van Bano Benelux is intelligent, doordacht en comfortabel. Het concept is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Bergen in Noorwegen. Het resultaat van vijf jaar onderzoek, testen en technische ontwikkeling. Samen met de toekomstige gebruikers. Het badkamerconcept is speciaal geschikt voor senioren en mensen met een beperking. Zij maken hierdoor langer zelfstandig gebruik van de badkamer. Dat geeft zelfvertrouwen, eigenwaarde en biedt kwaliteit van leven. Bovendien verlicht dit ergonomisch ontwerp het werk van de zorgverlener.

Het sta-op toilet van Bano is niet het enige doordachte badkamerproduct. Maak kennis met ons volledige badkamerconcept, speciaal voor de zorg. Unieke kenmerken zijn de elektrisch in hoogte verstelbare wastafel en het in hoogte verstelbare douchezitje. Doordat de producten aan de muur gemonteerd zijn, blijft er meer vloerruimte over, zodat er genoeg ruimte is voor eventuele hulpmiddelen. Tevens helpt dit mee om de hygiëne op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Download de brochure hier: brochure Bano.

21%
Bano zorgbadkamers