Onbeperkt leven Pas

Tijdens jouw vakantie bij In den Bongerd kun je de professionele zorg blijven ontvangen die je gewend bent. Deze wordt verleend door Rivas Zorggroep. Of het nu gaat om enkele uren hulp of om intensieve zorg overdag, ‘s avonds en ‘s nachts, alles is mogelijk. Voordat je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je jouw zorgorganisatie op de hoogte brengt van jouw plannen. Daarnaast is het van belang dat je een zorgovereenkomst afsluit met jouw zorgorganisatie, zodat Rivas tijdens je vakantie al jouw zorg kan regelen.

De twee aangepaste vakantiewoningen zijn volledig rolstoelgeschikt. Iedere woning biedt plaats aan 4 personen.

Ze staan pal naast het fruitbedrijf. Jouw rust, zelfstandigheid en privacy zijn dus gegarandeerd. Daarbij kun je volop genieten van de ruimte en het mooie fruit van het bedrijf. En ook dát kun je zelf ervaren: bij aankomst in jouw vakantiebungalow staat er een gezond, ambachtelijk gemaakte fles appelsap voor u klaar.

Fruit_IndenBongerd

In het fruitseizoen is het mogelijk de eigen appels/ peren te proeven. De woningen én de boomgaard zijn via verharde paden prima te bereiken door personen met een beperking. Als je bedlegerig bent, kun je zelfs met bed en al de boomgaarden bezoeken en de natuur beleven.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_IndenBongerd

Midden in het groene hart van Nederland staat tussen de boomgaarden van Fruitbedrijf Stek ‘In den Bongerd‘. Twee aangepaste vakantie-zorgwoningen waar u samen met familie en vrienden met volle teugen kunt genieten van buitenlucht, buiten leven.

Dichter bij de natuur kunt u niet zijn. U kunt, met bed en al, het buitenleven proeven, voelen, horen.

‘In den Bongerd’ bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving, een stiltegebied met water en weelderige weiden. Hier vindt u ruimte en rust.

De locatie is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar vestingstad Gorinchem en glasstad Leerdam. Op een paar honderd meter stroomt het prachtige riviertje De Linge. De paden door de boomgaard zijn verhard en prima toegankelijk voor iedere gast, ook diegene die aan bed zijn gekluisterd. Cultuur en Natuur voor iedereen, binnen handbereik.

Beléven staat centraal in ‘In den Bongerd’, ziek zijn verschuift even naar de achtergrond.
Want: Buiten… ben je beter!

In den Bongerd