Vijverbescherming – In elkaar klikbare ringen – Tegen reigers en katten – 20 stuks in verpakking

Van € 24,51 voor € 21,57

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Als je op zoek bent naar een manier om je vijver te beschermen tegen katten en reigers, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: de in elkaar klikbare vijverbeschermingsringen van Tulipano!

Met deze ringen hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je vissen. De ringen zijn ontworpen om je tuinvijver te bedekken en je vissen te beschermen tegen roofdieren. Het beste van alles is dat ze vrijwel onzichtbaar zijn vanaf slechts een paar meter afstand, dus je tuin blijft er prachtig uitzien.

Deze ringen zijn super eenvoudig te monteren en te verwijderen en zitten gewoon bovenop het water. Ze zijn volledig vergrendeld en vormen een ondoordringbare beschermende laag zonder gaten. Het pakket bevat 20 zeskantige schijven en 40 clips die ongeveer 1,6 m2 beslaan. De ringen kunnen op maat worden geknipt en aan elkaar worden verbonden met de meegeleverde clips, zodat ze in de meeste vijvers passen.

En weet je wat het beste is? We sturen het hele pakket gratis naar je op binnen Nederland! Dus waar wacht je nog op? Bescherm je vijver en je vissen met de Tulipano vijverbeschermingsringen.

De afmetingen van elke ring zijn 32 cm breed x 28 cm lang, en het nettogewicht is 0,69 kg. Als je reigers wilt afschrikken, raden we aan om de ringen minstens 2 cm van de randen van de vijver te plaatsen, omdat reigers vaak vissen vanaf de randen vangen.

Laat ons weten als je nog vragen hebt. We staan altijd klaar om je te helpen!

  • Bescherm uw vijver en vissen tegen reigers en katten
  • Eenvoudig te monteren en te verwijderen – volledig vergrendeld
  • Drijft bovenop uw vijver om een ​​barrière te vormen
  • Kan op maat worden geknipt
  • Geleverd in een verpakking van 20
  • Afmeting per ring: 32 cm breed x 28 cm lang
  • Nettogewicht (kg): 0,69
  • oppervlakte van 1,6 m2

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl