Vitility Bad kussen rug/nek

Van € 33,42 voor € 29,41

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Je wilt lekker genieten en lekker zitten als je in bad gaat. De badkuip bestaat uit een hard oppervlak en heeft mogelijk scherpe randen. Dat is niet prettig voor je nek en rug. Het kan een tijdje lukken, maar uiteindelijk zullen je nek en rug pijn gaan doen. Om comfortabel in bad te zitten heeft VITILITY het rug-/nekkussen voor het bad. Doordat het kussen zacht is en je nek en rug ondersteunt, kun je comfortabel in bad zitten en ontspannen. Aan de achterkant van het product zitten twee zuignappen waarmee je het kussen aan de badwand kunt bevestigen. De zuignappen zorgen er ook voor dat het product goed blijft zitten als je hoofd er tegenaan rust. Door het compacte ontwerp is het badkussen makkelijk mee te nemen. 

  • Ondersteuning voor de rug/nek tijdens het baden

Als je in bad gaat dan wil je er wel van kunnen genieten en comfortabel zitten. Maar omdat het bad hard is en harde randen heeft is dat niet comfortabel voor je nek en rug. Eventjes lukt misschien nog wel, maar na een tijdje gaat je nek en rug toch pijn doen. Om comfortabel in bad te kunnen zitten heeft VITILITY de bad rug/nek kussen. Doordat de kussen zacht is en je nek en rug ondersteunt kan je comfortabel in bad zitten en lekker ontspannen. Aan de achterzijde heeft de kussen twee zuignappen, waarmee je de kussen kan bevestigen aan de wand van het bad. Tevens zorgen de zuignappen er ook voor dat het kussen op zijn plek blijft als je hoofd er tegenaan ligt. Door het compacte design is het badkussen makkelijk mee te nemen. 

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl