Vitility beker sleeve mint

Van € 11,95 voor € 10,52

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Upgrade je dagelijkse drinkervaring met de Vitility Beker Sleeve, speciaal ontworpen voor de Vitility drinkbeker met EAN 8719956880988. Deze handige en stijlvolle sleeve voegt niet alleen een vleugje modern design toe aan je beker, maar biedt ook functionele voordelen voor jouw comfort.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Perfecte Pasvorm: Ontworpen om naadloos aan te sluiten op de Vitility drinkbeker met het EAN-nummer 8719956880988, zorgt de grijze sleeve voor een perfecte pasvorm en een gestroomlijnde uitstraling.

  2. Bescherming en Isolatie: De sleeve beschermt je handen tegen zowel warme als koude dranken, waardoor je comfortabel kunt genieten van je favoriete drankje zonder je zorgen te maken over de temperatuur.

  3. Antislip Grip: De textuur van de sleeve biedt een antislip grip, waardoor je beker stevig in de hand ligt, zelfs als je onderweg bent.

  4. Stijlvol Design: De grijze kleur geeft een eigentijdse uitstraling aan je drinkbeker en voegt een vleugje stijl toe aan je dagelijkse routine.

  5. Duurzaam Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zorgt de Vitility Beker Sleeve voor langdurig gebruik en behoudt zijn kwaliteit, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl