Vitility Douchehoes been heel

Van € 25,13 voor € 22,11

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze douchehoes is een goede oplossing om jouw gips of verband te beschermen tijdens het baden of douchen. De sleeve is voorzien van een elastische sluiting en is ontworpen om water buiten te houden en kan zelfstandig worden aangetrokken, zodat je er niemand anders bij hoeft te betrekken. En nog beter, het is bedoeld voor meerdere keren gebruiken, zodat je het meeste uit jouw geld kunt halen. Het is echter belangrijk om op te merken dat de sleeve niet geschikt is voor open of onbedekte wonden en ook niet om mee te zwemmen. Dus als jij jouw gips of verband moet beschermen en gemakkelijke toegang tot de douche wilt, hoef je niet verder te zoeken dan een douchehoes met elastische sluiting – die zal het werk doen! 

  • Bescherm jouw gips of verband

Douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan komen. De hoes kan men gemakkelijk zelf omdoen en kan meermalen gebruikt worden. Niet geschikt voor open wonden en onbedekte wonden. Niet geschikt om mee te zwemmen en baden.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl