Vitility Fixatiebroekje

Van € 10,42 voor € 9,17

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Het kan zijn dat na een hevige ingreep of verzwakkingen in de blaas het gebruik van incontinentieverband nodig is. Om te zorgen dat het verband op één plek blijft liggen hebben we het fixatiebroekje in het assortiment toegevoegd. Een fijne zachte stof die mooi om het onderwerk aansluit. Het broekje kan verband van maat Small tot Large op zijn plaats houden. Daarnaast kan je het boekje hergebruiken en wassen. 

Als je incontinentieverband of kraamverband gebruikt, dan is het belangrijk dat het verband goed op zijn plek blijft zitten. Tevens kan het ook heel prettig zijn als er niet te veel druk op het verband komt. Door normaal ondergoed ontstaat er veel druk, waardoor het onaangenaam kan zijn om een incontinentie of kraamverband te gebruiken. Bovendien heeft normaal ondergoed een kleiner kruisgedeelte. Hierdoor blijft het verband niet goed op zijn plek zitten. Om comfortabeler een incontinentie of kraamverband te dragen, kan je een fixatiebroekje aan doen. Door de elasticiteit ontstaat er weinig druk op het verband. Doordat het fixatiebroekje een breder kruisgedeelte heeft, blijft het verband ook beter op zijn plek. Daardoor wordt het comfortabeler om een incontinentie of kraamverband te dragen. Het fixatiebroekje is wasbaar en daardoor herbruikbaar en per 2 stuks geleverd.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl