Vitility Nagelknipper

Van € 15,01 voor € 13,21

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De nagelknipper is voorzien van een hendel met een veersysteem waardoor na het knippen de knipper automatisch weer opengaat. Dit verbetert de controle over het knippen waardoor men geen kracht nodig heeft om de knipper te openen. De antislip hendel zorgt voor een goede grip tijdens het knippen. De afgeknipte nagels kunnen worden opgevangen in een bakje dat na gebruik geleegd kan worden.

De Vitility nagelknipper heeft een groot raakvlak met antislip. Zo is de nagelknipper makkelijk in gebruik en zeer licht te bedienen.. Ideaal voor mensen met reuma of artrose in de handen. Wat u een groter raakvlak geeft om de nagelknipper te gebruiken en minder kracht kost. Door de antislip laag kan uw vinger niet zo makkelijk meer weg glijden. De nagelknipper vergt zeer weinig kracht in gebruik en is geschikt voor zowel vingernagels als teennagels. 

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl