Vitility penverdikker driehoek

Van € 9,90 voor € 8,71

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De driehoekige pengrip is een geweldige oplossing voor mensen met een verminderde grijpkracht, omdat het verdikte handgrepen mogelijk maakt die gemakkelijker vast te houden zijn. Het product is verkrijgbaar in één lengte van 4 cm. Ze zijn perfect voor pennen, potloden, bestek of tandenborstels en kunnen zowel door volwassenen als kinderen worden gebruikt. Dankzij de driehoekige pengrips hoef je niet langer te worstelen met het vasthouden van voorwerpen met zwakke handen, want ze zorgen voor een stevige grip en verminderen het risico op uitglijden of vallen. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om handgrepen dikker te maken en ze maken het leven een beetje gemakkelijker.

  • Verdikt het handvat van een product
  • Zorgt voor een betere grip
  • Past om verschillende producten, afhankelijk van de dikte
  • 3 stuks

Met de driehoekige pengrip kun je alle handgrepen verdikken, zoals pennen, potloden, bestek of tandenborstels. Door de verdikkingen kun je het artikel beter vasthouden. Verkrijgbaar in 1 lengte van 4 cm.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl