Vitility pillen helper

Van € 14,49 voor € 12,75

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Bent u op zoek naar een compacte en handige manier om uw dagelijkse pilinname te beheren? Zoek dan niet verder dan Pill Processor, de perfecte oplossing voor al uw pilverwerkingsbehoeften. Dit veelzijdige apparaat heeft vijf verschillende functies die het hoogste niveau van comfort en betrouwbaarheid garanderen. Elk apparaat is voorzien van een pillensplitser waarmee u gemakkelijk pillen van verschillende grootte kunt scheiden, een extractor waarmee u snel pillen uit compartimenten kunt verwijderen, een breker waarmee u pillen fijn kunt verpulveren of mixen, en een ingebouwde waterbeker voor ondersteuning. tabletten en een klein pillendoosje voor eenvoudig opbergen.

De Pill Processor is de ideale keuze voor mensen die hulp nodig hebben bij het innemen van hun medicijnen. Het slanke ontwerp past perfect in elke zak of tas voor efficiënt transport, waardoor het ideaal is voor onderweg.

  • Helpt bij het innemen van medicijnen
  • Bevat 5 functies
  • Compact ontwerp
  • Productlengte 5,1 cm
  • Productbreedte 4,5 cm
  • Producthoogte 7,6 cm

Dit handige apparaatje heeft 5 functies die je helpen bij het innemen en verwerken van je pillen. Hoewel het een compact ontwerp heeft, zijn we erin geslaagd een pillensplitter, pillenschuiver, pillenbreker, waterbeker en een klein pillendoosje te integreren.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl