Vitility rugkussen hard

Van € 50,51 voor € 44,45

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Als je onderrugklachten hebt dan kan het een uitdaging zijn om op een stoel te zitten. Doordat een stoel vaak niet genoeg ondersteuning geeft komt er veel druk op je onderrug tijdens het zitten. Om comfortabel in een stoel te kunnen zitten met onderrugklachten kan je een lendenkussen gebruiken. Doordat het lendenkussen voorgevormd is geeft het de juiste ondersteuning aan de onderrug tijdens het zitten. Hierdoor heb je meer comfort tijdens het zitten. Als je een lendenkussen gebruikt dan is het wel fijn dat hij op zijn plaats blijft, zodat hij de juiste ondersteuning kan blijven geven. De Lendenkussen van VITILITY heeft aan de achterzijde twee banden, waarmee je het kussen aan de stoel kan bevestigen. Doordat de banden verstelbaar zijn past hij op verschillende formaat stoelen. Tevens kan het lendenkussen ook gebruikt worden om je zithouding te verbeteren. In het kussen zit een MDF-plaat, waardoor de kussen meer ondersteuning kan bieden. Bovendien is de hoes van de kussen waterproof, zodat er geen vocht in de kussen kan komen. Aangezien niet elke rug hetzelfde is, is de kussen gemaakt van memory foam. Daardoor past de kussen zich aan jouw onderrug aan, waardoor hij altijd de juiste ondersteuning kan bieden. Bovendien is het foam ook vuurbestendig.

  • Meer ondersteuning door memory foam en MDF-plank
  • Waterproof cover voorkomt vochtpenetratie
  • Makkelijk te bevestigen op stoelen

Meer ondersteuning door memory foam en MDF-plank

Als je last hebt van je onderrug, dan heb je de juiste ondersteuning nodig om comfortabel te kunnen zitten. Doordat de kussen gemaakt is van memory foam, past de kussen zich aan de vorm van je rug aan. Hierdoor kan de kussen jou de gewenste ondersteuning bieden om met meer comfort te kunnen zitten. Door de MDF-plaat in de kussen heb je extra ondersteuning, waardoor je onderrug nog meer ontlast wordt.

Waterproof cover voorkomt vochtpenetratie

Om van je lendenkussen te kunnen blijven genieten is de cover waterproof. Daardoor kan er geen vocht in de kussen komen. Hierdoor blijft de kussen zijn vorm behouden en kan er ook geen schimmel in de kussen ontstaan. Dit verbetert ook de duurzaamheid van de kussen.

Makkelijk te bevestigen op stoelen

Niet elke stoel is hetzelfde. Om toch comfortabel te kunnen zitten op verschillende stoelen, heeft het lendenkussen twee verstelbare horizontale banden aan de achterzijde. Doordat de banden horizontaal zijn en verstelbaar kan je ze stevig bevestigen. Hierdoor blijft het lendenkussen op zijn plaats en biedt het altijd de juiste ondersteuning.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl