Vitility rugkussen zacht

Van € 50,02 voor € 44,02

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Als je onderrugklachten hebt dan kan het lastig zijn om op een stoel te zitten. Doordat een stoel vaak niet genoeg ondersteuning geeft komt er veel druk op je onderrug tijdens het zitten. Om comfortabel in een stoel te kunnen zitten met onderrugklachten kan je een lendenkussen gebruiken. Doordat het lendenkussen voorgevormd is geeft het de juiste ondersteuning aan de onderrug tijdens het zitten. Tevens kan je een lendenkussen ook gebruiken om je zithouding te verbeteren. Om de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan je onderrug moet de kussen stevig zijn. Daarom is het lendenkussen van VITILITY gemaakt van PU. PU is een duurzame harde kunststof. Daardoor behoudt het lendenkussen altijd zijn vorm en biedt het altijd de juiste ondersteuning. Maar om de juiste ondersteuning te kunnen blijven bieden, moet de kussen wel op zijn plaats blijven. Daarom heeft het lendenkussen aan de achterzijde een band. Hierdoor kan je de kussen op verschillende stoelen gebruiken, maar kan je de band ook stevig aantrekken, waardoor het beter op zijn plaats blijft. Het lendenkussen is ideaal voor thuis, werk, op reis of voor in de auto. Tevens kan je de hoes van de kussen halen en wassen, waardoor je altijd een frisse kussen kan hebben.

  • Meer ondersteuning door PU materiaal
  • Hoes is afneembaar en wasbaar
  • Makkelijk te bevestigen op stoelen

Meer ondersteuning door PU materiaal

Als je last hebt van je onderrug, dan heb je de juiste ondersteuning nodig om comfortabel te kunnen zitten. Doordat de kussen gemaakt is van PU (duurzame harde kunststof) behoudt hij zijn vorm en kan hij daardoor altijd de juiste ondersteuning bieden. Bovendien is PU licht van gewicht, waardoor hij makkelijk te bevestigen is, maar ook makkelijker mee te nemen. Daardoor is deze kussen ideaal voor thuis, op het werk, op reis of voor in de auto.

Hoes is afneembaar en wasbaar

Doordat de hoes afneembaar en wasbaar is heb je een altijd frisse kussen. Daardoor kan je langer met meer comfort genieten van je lendenkussen.

Makkelijk te bevestigen op stoelen

Niet elke stoel is hetzelfde. Om toch comfortabel te kunnen zitten op verschillende stoelen, heeft het lendenkussen een verstelbare horizontale band aan de achterzijde. Doordat de band horizontaal is en verstelbaar kan je hem stevig bevestigen. Hierdoor blijft het lendenkussen op zijn plaats en biedt het altijd de juiste ondersteuning.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl