Vitility tabletsplijter

Van € 9,50 voor € 8,36

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Ontdek de ultieme gemak en precisie met de Vitility Tabletsplijter – jouw handige metgezel voor moeiteloos medicijngebruik!
Of je nu dagelijkse supplementen, vitamines of voorgeschreven medicatie neemt, deze tabletsplijter maakt het innemen een fluitje van een cent.
De tablet kan eenvoudig in tweeen worden gedeeld.

 Belangrijkste Kenmerken:

  1. Probleemloos Splijten: Met de scherpe roestvrijstalen messen splijt de Vitility Tabletsplijter tabletten moeiteloos en nauwkeurig, zonder de noodzaak van krachtinspanning.

  2.  Veilig en Gemakkelijk in Gebruik: Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip en maakt het eenvoudig om tabletten veilig te splijten. Geen gedoe meer met messen en risico’s op ongelijke delen!

  3. Draagbaar voor Onderweg: Neem de Vitility Tabletsplijter overal mee naartoe. Dankzij het compacte formaat past het gemakkelijk in je tas of zak, zodat je altijd je medicatie nauwkeurig kunt innemen, waar je ook bent.

  4. Duurzaam en Gemakkelijk Schoon te Maken: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Vitility Tabletsplijter duurzaam en eenvoudig te reinigen, waardoor het een hygiënische keuze is voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl