Vitility tabletuitdrukker

Van € 12,50 voor € 11,00

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Maak korte metten met de moeite van het uitdrukken van tabletten en ontdek het ultieme gebruiksgemak met de Vitility Tabletuitdrukker! Of je nu dagelijkse supplementen, vitamines of voorgeschreven medicijnen neemt, deze handige gadget maakt het uitdrukken van tabletten snel, simpel en stressvrij.

 Belangrijkste Kenmerken:

  1. Eenvoudig Uitdrukken: Met de Vitility Tabletuitdrukker behoort gedoe met het uitdrukken van tabletten tot het verleden.
    Plaats de doordrukstrip, met de gewenste tablet, over de opening en druk op het klepje de tablet naar beneden. De tablet valt dan in een bakje. Vervolgens wordt de deksel open geschoven om de tablet te pakken.
    Een makkelijke manier om tabletten met één hand uit een doordrukstrip te drukken. 

  2. Nauwkeurige Dosering: Voorkom het breken van tabletten en zorg voor een nauwkeurige dosering met deze handige gadget. Ideaal voor mensen met beperkte handkracht of mobiliteitsproblemen.

  3.  Draagbaar en Compact: Neem de Vitility Tabletuitdrukker overal mee naartoe. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen in je tas of zak, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je medicatie.

  4.  Duurzaam en Gemakkelijk Schoon te Maken: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Vitility Tabletuitdrukker duurzaam en eenvoudig te reinigen, waardoor het een hygiënische keuze is voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl