Vitility tabletvergruizer

Van € 14,00 voor € 12,32

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Maak kennis met de revolutie in medicatie-inname met de Vitility Tabletvergruizer! Of je nu dagelijkse supplementen, vitamines of voorgeschreven medicijnen slikt, deze krachtige gadget maakt het vermalen van tabletten moeiteloos en snel, zodat je kunt genieten van je medicijnen zoals nooit tevoren.

Belangrijkste Kenmerken:

  1.  Efficiënt Vergruizen: Met de Vitility Tabletvergruizer verander je moeilijk te slikken tabletten in een fijne poederconsistentie, waardoor ze gemakkelijker in te nemen zijn. Geen gedoe meer met hele pillen!

    Door de tablet in de vergruizer te plaatsen en de schroefdop aan te draaien, zal de tablet worden vergruisd tot poeder. 
    Extra tabletten kunnen worden bewaard in de deksel.

  2.  Geschikt voor Diverse Tabletten: Ontworpen om aan verschillende medicatiebehoeften te voldoen, is de Vitility Tabletvergruizer geschikt voor diverse tabletten en capsules. Geen gedoe meer met het nemen van meerdere pillen!

  3.  Compact en Draagbaar: Neem de Vitility Tabletvergruizer overal mee naartoe. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk te vervoeren in je tas of zak, zodat je altijd je medicatie moeiteloos kunt innemen, waar je ook bent.

  4.  Gemakkelijk te Reinigen: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Vitility Tabletvergruizer eenvoudig te demonteren en schoon te maken, waardoor het een hygiënische en duurzame keuze is voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl