Vitility wandelstok blauw

Van € 31,51 voor € 27,73

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Met deze wandelstok krijg je niet alleen maximaal loopcomfort, maar ook de mogelijkheid om je hand comfortabel te laten rusten op het zachte handvat. De wandelstok biedt ook maximaal comfort door de schokcompensatie en zorgt voor een stabielere ervaring tijdens het lopen. Bovendien is de wandelstok exclusief ontworpen voor vloeiende bewegingen tijdens het lopen. Bovendien is hij in hoogte verstelbaar zodat iedereen hem comfortabel en ongehinderd kan gebruiken. We hebben een polsband aan de wandelstok toegevoegd zodat je je extra veilig voelt. Als je dus op zoek bent naar maximaal loopcomfort en gemak, dan is deze wandelstok de perfecte keuze voor jou.

  • Ervaar stabiliteit tijdens het lopen
  • Zacht handvat om je hand op te laten rusten
  • Schokabsorberend
  • 79 – 106,5 cm 

Deze wandelstok biedt maximaal comfort tijdens het lopen. De zachte bovenkant van het handvat is erg prettig, waardoor je je hand op een comfortabele manier kunt laten rusten. Het helpt ook om schokken te compenseren.

De polsband kan aan de wandelstok worden bevestigd. De wandelstok is exclusief ontworpen voor vloeiende bewegingen tijdens het lopen. De wandelstok is in hoogte verstelbaar en kan daarom door iedereen comfortabel worden gebruikt.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl