Vitility wandelstok opvouwbaar brons

Van € 22,02 voor € 19,38

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze wandelstok is een geweldig hulpmiddel voor mensen die hulp nodig hebben om zich te verplaatsen. Dankzij de eenvoudige opvouwfunctie kun je hem handig opbergen als je hem niet gebruikt. Bovendien kun je de hoogte persoonlijk aanpassen, zodat je je eigen ervaring kunt creëren. De aanpassingen maken de wandelstok comfortabel in gebruik. Met een houten handvat en een meegeleverde opbergtas zorgt deze wandelstok er bovendien voor dat je je mobiele apparaat overal mee naartoe kunt nemen. Daarom kun je er zeker van zijn dat deze wandelstok, met zijn verstelbare hoogte en houten handvat, je de ondersteuning geeft die je nodig hebt en het gemak dat je verdient.

  • Compact ontwerp
  • Gemakkelijk overal mee naartoe te nemen
  • Geleverd met opbergetui en polsband
  • 82 – 92 cm 

Deze wandelstok kan heel gemakkelijk worden opgevouwen. Door de mogelijkheid van persoonlijke hoogteverstelling is de wandelstok voor iedereen comfortabel in gebruik. Hij heeft een houten handvat en wordt geleverd met een opbergtasje.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl