Vitility Washulp

Van € 19,99 voor € 17,59

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

De ergonomisch ontworpen washulp met verlengde handgreep helpt je om gemakkelijk douchegel aan te brengen. De verlengde handgreep zorgt ervoor dat je op moeilijke plekken op je lichaam kunt komen, bijvoorbeeld om de rug, onderbenen of voeten te wassen. De spons kan worden vervangen. Het antisliphandvat zorgt voor extra grip.

  • Ergonomisch ontworpen om ontoegankelijke lichaamsdelen toegankelijk te maken
  • Antislip verlengde handgreep
  • Ideaal voor beperkte mobiliteit

Als je moeite hebt om die moeilijk bereikbare plekken te bereiken met je douchegel, dan is een afwashulp met lange steel de oplossing. Dit handige hulpmiddel is ergonomisch ontworpen en voorzien van een vervangbare spons en heeft een antisliphandgreep voor gemakkelijk manoeuvreren. Het antislipmateriaal zorgt voor extra grip, zelfs als het handvat nat is. Met het product kun je gemakkelijk douchegel aanbrengen op de rug, onderbenen en andere lastige plekken. Het bespaart niet alleen tijd, maar helpt ook je huid schoon en gezond te houden.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl