Wandelstok aluminium – houten handvat

Van € 19,79 voor € 17,42

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze wandelstok is niet alleen stijlvol, maar ook superhandig voor als je extra ondersteuning nodig hebt tijdens het lopen.

De wandelstok is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een mooi houten handvat. Het handvat is ergonomisch ontworpen en voelt comfortabel aan in je hand. De hoogte van de wandelstok is verstelbaar van 79 tot 102 cm, zodat je de perfecte hoogte kunt instellen die bij je past. En als je op zoek bent naar een stok met een specifieke diameter, dan heb je geluk! De wandelstok is verkrijgbaar in twee verschillende diameters: een stokken diameter van meer dan 22,2 mm en een diameter van minder dan 19 mm.

Het maximale gebruikersgewicht van de wandelstok is 110 kg, wat betekent dat het sterk genoeg is om de meeste mensen te ondersteunen tijdens het lopen. De wandelstok is ook zeer licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen onderweg.

Haal nu je eigen wandelstok van aluminium met houten handvat bij Zorgthuiswinkel en maak je wandelingen een stuk gemakkelijker.

  • Aluminium wandelstok met houten handvat
  • Verstelbare hoogte H:79 ÷ 102 cm
  • Stokken Ø meer dan 22,2 mm; Ø kleiner dan 19 mm
  • Maximaal gebruikersgewicht 110 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl