Wandelstok geanodiseerd aluminium – houten handvat verstelbaar

Van € 19,51 voor € 17,17

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze wandelstok is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en heeft een prachtig houten handvat. Dit ergonomisch ontworpen handvat ligt lekker in de hand en biedt veel comfort tijdens het lopen. De hoogte van de wandelstok is verstelbaar tussen 79 en 102 cm, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw lengte. De wandelstok is verkrijgbaar in twee verschillende diameters: een stokken diameter van meer dan 22,2 mm en een diameter van minder dan 19 mm.

Met een maximaal gebruikersgewicht van 110 kg is deze wandelstok sterk en betrouwbaar genoeg voor de meeste mensen. Het is ook nog eens superlicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is op je wandelingen.

De geanodiseerde aluminium wandelstok met houten handvat is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het past bij elke outfit en kan zelfs dienen als een modeaccessoire. Of je nu een wandeling maakt in het park of naar een formele gelegenheid gaat, deze wandelstok is de perfecte aanvulling op je outfit.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu je eigen wandelstok van geanodiseerd aluminium met houten handvat bij Zorgthuiswinkel en maak je wandelingen een stuk gemakkelijker en stijlvoller.
We vertsturen het gratis naar jouw adres, zodat je niet eens de deur uit hoeft te gaan.

  • Aluminium wandelstok met houten handvat
  • Verstelbare hoogte H:79 ÷ 102 cm
  • Stokken Ø meer dan 22,2 mm; Ø kleiner dan 19 mm
  • Maximaal gebruikersgewicht 110 kg

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl