Zechsal zelfdiagnose

Wil je ook soepeler bewegen, méér ontspannen en beter slapen? Probeer ook drie weken lang het natuurlijke magnesium van Zechsal en ontdek het zelf. Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders van €22,95 voor €18,95. Vraag het zelfdiagnosepakket aan en kijk wat Zechsal magnesium voor jou kan doen!
NB. de verzendkosten van dit pakket zijn gratis…

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Zechsal_logo

Zonder magnesium kom je niet ver. Het is goed voor je hart, houdt je spieren soepel, je botten sterk, je hormonen op regel en je geest scherp. Bijna iedereen kan wel wat extra’s van dit mineraal gebruiken. In ons voedsel zit steeds minder en in tijden van spanning, zwangerschap, sport en bij medicatiegebruik hebben we een hogere behoefte.

Het magnesium van Zechsal is natuurlijk en krachtig. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn, in onze cellen, spieren en botten. Geen gedoe met pillen en poeders, de maag wordt ontzien en je bepaalt je eigen dosering.

Veel mensen hebben baat bij het unieke magnesium van Zechsal. De producten zijn hebben een ontspannende werking op lichaam en geest. Bij regelmatig gebruik slaap je vaak beter en voel je je fitter en vrolijker!

€ 4,-
Zechsal