Welkom op de pagina van

Longfonds

Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgen we ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken.

Gratis Onbeperkt leven Pas

Voor deelnemers van de SamenLoopDag tijdens Wereld COPD Dag

Als deelnemer van de SamenLoopDag op 18 november tijdens Wereld COPD-dag kun je de Onbeperkt leven Pas gratis aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot een groot aanbod van producten en diensten die je de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen jouw leven te leiden.

Vraag met de door jou ontvangen kortingscode de gratis Onbeperkt leven Pas aan!

Longfonds

Help longziekten de wereld uit!

Over de SamenLoopDag op 18 november:

In aanloop naar de SamenLoopDag op 18 november hebben ongeveer 700 mensen met een longziekte wekelijks een wandeltraining gevolgd. Met als doel 3 km of 5 kilometer te kunnen wandelen. Kunnen wandelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een longziekte voelen zich vaak benauwd. Toch is het erg belangrijk dat zij voldoende bewegen. Om zo hun spieren te trainen en te werken aan een betere conditie. De wekelijkse wandeltraining daagt hen uit zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij hen past. En door deel te nemen aan de SamenLoopDag kunnen mensen met een longziekte op Wereld COPD-dag aan elkaar laten zien wat het meedoen met deze uitdaging oplevert.

 

Word donateur van het Longfonds

Ben je nog geen donateur van het Longfonds? Kijk hier voor de mogelijkheden en help mee in de strijd tegen longziekten!