Veelgestelde vragen

Waar kan ik korting krijgen met de Onbeperkt leven Pas?

Met de Onbeperkt leven Pas kun je bij de aangesloten bedrijven specifieke producten en diensten selecteren die bij jou passen. Je kunt deze producten en diensten kiezen in de categorieën:

  • Mobiliteit
  • Huis & Tuin
  • Geldzaken
  • Vakantie & Reizen
  • Zorg- & Hulpmiddelen
  • Kleding
  • Cursussen & trainingen
  • Ontspanning & Vrije tijd
  • Toegankelijkheid & Veiligheid
  • Zorg & Gezondheid

Je ziet direct welke korting van toepassing is en hoe je de korting kunt verkrijgen.

Hoe lang is de Onbeperkt leven Pas geldig?

De Onbeperkt leven Pas is een jaar geldig. Als de overeenkomst niet wordt wordt opgezegd dan wordt deze verlengd met een jaar. De overeenkomst kan na het eerste jaar elk moment opgezegd worden. Er geldt dan een opzegtermijn van een maand.

Is Onbeperkt leven onafhankelijk?

Ja, wij zijn een onafhankelijk bedrijf. Wij hebben alleen afspraken gemaakt met de deelnemende bedrijven over de korting op diensten en producten die via www.onbeperktleven.nl worden aangeboden. Deze korting komt volledig ten goede aan de pashouders. Lees meer over Onbeperkt leven op deze pagina.

Hoe lang duurt het voordat ik de Onbeperkt leven Pas na betaling ontvang?

Over het algemeen ontvang je binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling de pas .

Hoe moet ik de geldigheid van de Onbeperkt leven Pas verlengen?

Je hoeft daarvoor niets te doen. De geldigheid van de pas wordt automatisch verlengd.

Hoe kan ik de Onbeperkt leven Pas opzeggen?

Als je de overeenkomst na het 1e jaar wilt opzeggen, dan ontvangen wij graag een maand voor afloop van het 1e jaar een bericht dat je wil opzeggen. Na het 1e jaar wordt de overeenkomst met een jaar verlengd, maar kun je deze op elk moment opzeggen. Er geldt in dat geval een opzegtermijn van een maand. Het geld dat je hebt betaald na de datum dat de overeenkomst wordt beëindigd, wordt  naar rato terugbetaald. In artikel 7 van de algemene voorwaarden lees je hier meer over.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb over een bestelling gedaan met de Onbeperkt leven Pas?

In dat geval kun je terecht bij het bedrijf waar je de bestelling hebt gedaan. De algemene voorwaarden van het betreffende bedrijf zijn van toepassing op de bestelde dienst of product.

Hoe moet ik een adreswijziging doorgeven?

Met het door jou gekozen wachtwoord kun je inloggen om vervolgens binnen jouw eigen account je adres te wijzigen. Je kunt de adreswijziging ook doorgeven aan onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn e-mailadres of wachtwoord wijzigen?

Met het door jou gekozen wachtwoord kun je inloggen om vervolgens binnen jouw eigen account je e-mailadres of je wachtwoord te wijzigen. Je kunt de wijziging van het e-mailadres ook doorgeven aan onze klantenservice.

Hoe kan ik me aanmelden/afmelden voor de nieuwsbrief?

Met het door jou gekozen wachtwoord kun je inloggen om vervolgens binnen je eigen account aan te melden of af te melden voor de nieuwsbrief. Je kunt deze wijziging ook doorgeven via onze klantenservice.  

Ik heb een suggestie voor een bedrijf dat goed aan zal sluiten bij Onbeperkt leven, hoe kan ik dat melden?

Wij vernemen heel graag jouw suggestie. Mail deze naar info@onbeperktleven.nl

Is de Onbeperkt leven Pas persoonsgebonden?

Nee, de pas is geldig voor het huishouden waarvan de klant deel uitmaakt. De persoon die de pas aanvraagt moet minimaal 18 jaar oud zijn. In de artikelen 3 en 13 van de algemene voorwaarden lees je hier meer over.

Hoe kan ik in contact komen met Onbeperkt leven?

Je kunt op diverse manieren met ons in contact komen:

Ik ben mijn pas kwijt, wat nu?

Laat ons zo spoedig mogelijk weten dat je de pas kwijt bent via klantenservice@onbeperktleven.nl. Wij sturen je direct een nieuwe pas met een nieuw pasnummer. Hiervoor brengen wij € 4,95 in rekening. In artikel 13 van de algemene voorwaarden lees je hier meer over.

Wat als een link of kortingscode niet werkt?

Het kan gebeuren dat door een wijziging in de website van een van de partnerbedrijven een link of kortingscode (tijdelijk) niet werkt. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je ons daarvan op de hoogte wilt stellen. Uiteraard zullen wij dit direct laten verhelpen en je op de hoogte stellen zodra het weer werkt.